Voting

måndag 30 november 2009

Förnämliga kina gäster...

Var ute hos mammsen förut, det visade sig att hon snubblat omkull i hallen inatt och gjort sig väldigt illa i höger axel. Hon har alltså VÄLDIGA problem att klara av dessa två godingar som drar rätt bra i sina koppel........

Sagt o gjort, stuvade in hundarna i min lilla bil och åkte hemåt. GISSA om de fick ett VARMT välkomnande av barnen i huset.....;) Härligt med lite djur omkring sig.

Problemet blir bara att de är vana att vara ute i inhägnad trädgård på dagarna och något sådant har ju inte vi, men men, det får bli så nu. Vi får gå ut med dem desto oftare för att de ska rastas. Det löser sig.

Stackars mammsens axel då.....det kommer säkert ta tid innan det läker ordentligt. Tror möjligen det kan vara en spricka men det spelar ju ingen roll om man får det röntgat, de gör inget åt det ialla fall, det läker av sig självt med lite värktabletter.

Kramelikram från Kina gästerna Chang, Ming och:


Adventsmarken



Igår när jag stod på marken i gamla linköping mötte oss den här synen när vi
skulle åka hem.

Ett BERG med snö fullt av ljus som var tända. Anledningen till detta var att man
skapat ett snöfyllt tomteland där man kunde bli fotograferad. Bilden gör inte det vackra rättvisa.

Kram,

Grrrr

Idag är jag irriterad! Jag tog sååå fina bilder med min mobilkamera igår MEN jag kan F-N inte få över dem till datorn......har installerat drivrutiner men det funkar inte ändå. JAG VERKLIGEN HATAR TEKNIK NÄR DEN KRÅNGLAR och det gör den alltid för mig!!!

Idag ska jag med mamma till käftplågarn, hon håller på att göra sig fin i munnen och nu är det tydligen någon tand som skaver så hon behöver slipa den.

TACK alla ni som kom förbi på marken i g:a Lkpg igår, det var verkligen trevligt!

Kram,

fredag 27 november 2009

Så var det fredag igen o veckan hade tagit slut...

Idag har det varit jobb som vanligt men det är NSV dag så jag har varit och lyssnat på lite seminarier på eftermiddagen, en del var mycket spännande faktiskt!!!

Efter jobbet handlade jag lite, hem o göra mat (HATAR matlagning!!!!!) Idag blev det kyckling med ädelost och grädde. Potatisgratäng och gräddstuvad purjolök, gott!

Har även haft besök av kunder som hämtat smycken och en kollega har hämtat sin dator som nu blivit hel igen (inte min förtjänst, bara ombud.....;).

Imorgon ska jag hämta kära mor som ska vara här hela dagen. Jag ska försöka få upp en och annan ljusstake med men hinner nog bara damma i fönstren, resten får jag ta efter hand.

Kram,


torsdag 26 november 2009

Cinderella - En underbar resa!

Sååå, då var det dax att berätta om våran tripp med Viking Lines Partybåt Cinderella med några av mina kära kollegor.

Här är några av dem förväntansfulla i terminalen innan vi går ombord. Vi var ca 1,5 timmar tidiga så vi letade upp en krog för att stilla våra mycket torra strupar!!

Vi hittade en thailändsk pub och när min kollega skulle handla sig en Öl frågade bartendern om vi möjligen kom från Norrköping, nej svarade jag, vi kommer från Mjöööölby. Han härmade Mjööööölby. Jag presenterade min kollega och berättade att han kallades "Rodda" (mycket östgötskt uttal) och han härmade det genom att säga "ah, ååååååda" så hädanefter är han omdöpt till "ÅDA", gissa om jag skrattade!!!

Här är min hyttkamrat och vi har precis installerat oss i vår hytt. Glada i hågen!

Alla samlade i en hytt, härliga kollegor!! Helene och Tommy var fortfarande uppe här...;)



Såhär glad var Tommy över att vi skulle gå och käka julbord!!! Han är nog grundad med några öl tror jag.....;)

Några av oss vid julbordet!

Och såhär mycket gott åt vi!!

Jag köpte mig en Pina Colada, gott gott.
Och Britt-Marie köpte en annan drink.


Britt-Marie dansar för fullt till streaplers orkester!


Louise och Lennart tar sig en svängom.


Åda och Eva i glada samspråk.

Det här var VÄRSTA grejjen alltså. Den här tjejen har en görkort klänning på sig och tuuuunna nylonstrumpbyxor. När hon dansade gled klänningen upp och ibland syntes hela arslet OCH man såg hur tydligt som helst att hon hade stringtrosor. VÄÄÄÄLDIGT osmakligt om jag säger så.

En annan karl (lyckades INTE fånga honom på kort tyvärr!!!) såg ut som en GRODA när han dansade med en viss kvinna, han liksom TRYCKTE upp sin ända mot hennes skrev,,,,,,fy fasen så osmakligt på ett dansgolv!!!! Men vi som såg detta fick oss ett gott skratt och det förlänger ju livet säger de lärde....;)

Nej, vi dansade inte bara till streaplers, vi var några som modigt intog 12-års klubbens disco dansgolv och svängde loss som bara den.....Härligt med lite rump-skump!!

Dagen efter...;) Mulet och grått ute men humöret var på TOPP. KAFFE intogs på ett trevligt cafe på båten. Här är jag själv med på bild.



De andra kom snart efter....MEN, var är Tommy???? Ja, DET kan man ju undra....;) Han intog ryggläge i sin hytt HEEEELA dagen efter....;)


Såhär fullspäckad var Evas väska efter en shoppingtur i taxfree butiken!!

Summan av kardemumman: En MYCKET trevlig resa som jag mer än GÄRNA gör om. HUR trevligt som helst!!

TACK kära kollegor för trevligt sällskap!


måndag 23 november 2009

Happenings...

Då: Klockan ringde 05,15 = TRÖTT TRÖTT TRÖTT

Nu: Jobb

Sen: Mat, läxor, packa o drömma om morgondagen!


Kram,

söndag 22 november 2009

NoIcE is BEST fuck the REST....

"måndagsmorgon, trist o grå, o jag vet inte vad jag ska göra då..." "men när jag drar ut me gänget, o alla ska följa me, ja, då glömmer jag alla bekymmer....ja, då e ALLTING OKEJ.....allting ordnar sig......allting okej " etc etc etc.

Fatta att en tonåring LÄTT känner igen sig i dessa UNDERBART KLOCKRENA texter.....


Jag ÄLSKAR er DÅ, NU och FÖRALLTID!!!!!!!

Svärmor rockar fett!

Ibland, fastän man är över 40 år kan man vara "populär" hos tonåringar. Det här har alltså hänt mig under helgen. Det känns givetvis mycket smickrande.

LOVE U TO, Guys.

lördag 21 november 2009

November

En liten "dikt" om November. Visst är det många ggr en tråkig månad, mörk och ruggig MEN, jag älskar alla vackra färger innan löven fallit. Helt fantastiskt!!

Idag jobbar jag, ikväll ska jag pärla smycken inför kommande adventsmarknad.

Kram,





fredag 20 november 2009

walking in my red shoes

Här är några halsband jag tillverkat nyligen. De finns att köpa på www.anelassmycken.se
Det röda är ett kort halsband, det ljungfärgade är långt. Allt material är nicketestat.




Tycker den här ljunglila färgen är riktigt läcker!


Blev så glad när jag skulle till jobbet idag, det var VARMT ute vilket resulterade i att jag kunde dra på mig mina splitternya KNALLRÖDA converse. Håll med om att de är svinläckra! Love them!


Sist men inte minst, en rykande färsk bild på självaste bloggaren. I bakgrunden kan mitt MYCKET ostädade pärlbord ses.....;)

KRAM,


Helgen v 47


Nästa helg är det dax för den traditionsenliga adventsmarknaden i gamla linköping. Har ni vägarna förbi är ni varmt välkomna!! Jag kommer att stå där med smycken. PERFEKT JULKLAPPAR!!!


Hela helgen jobbar jag, fre-månd. På tisdag drar 8 av oss i arbetsgänget iväg på julbordskryssning med cinderella, viking line. Kommer bli KANON!!!

Önskar er alla läsare en TREVLIG HELG!!

KRAM,


tisdag 17 november 2009

Another day in "paradise"..

Halli halloj.
Idag jobbade jag på som vanligt, det var rätt lugnt faktiskt, hade p-möte oxå. Efter jobbet åkte jag till kära mor och vi åkte och storhandlade. Hon ska få baka lussebullar till mig, jag hinner inte och dessutom är hon 10000000000000000000 ggr duktigare på det än mig. GOTT.

Snart är det dax att få lite julljus i huset, DET gillas!!! Men först väntar ännu en arbetshelg.

1:a och 2:a advent står AneLas smycken i gamla linköping och säljer smycken. Kika gärna förbi där.

Kram,

A stairway to heaven

Hittade en vacker bild på en trappa till oändligheten. Tycker den säger rätt mycket, vacker är den oxå.

Det är sååå mulet grått och regnigt ute så man blir glad av såhär färggranna bilder. Jag ÄLSKAR färger!!

Kram på er,

måndag 16 november 2009

I Larssons vardagsrum...

Såhär kan det se ut i Larssons vardagsrum titt som tätt. Sonen och dotterns pojkvän spelar med
EXAKT likadan inlevelse ett spel på xbox. Boys will be boys....;)


söndag 15 november 2009

Det lackar mot JUL!!

Kommer nu att ge er ett JUL-erbjudande.

Beställ ett smycke för minst 250 kr från min hemsida: www.anelassmycken.se

så får ni ett hello-kitty halsband med på köpet till era minstingar. Halsbandet finns i lila, rosa och limegrön. Bild på det limegröna kommer imorgon. Det går även att önska annan berlock (ex döskalle till en kille) och då kan man välja mellan svart eller silverfärgad kedja:



Just nu har jag gått en promenix med sonen och är hur sugen som helst på något av detta:






Ser HUR GOTT UT SOM HELST. Detta kunde avnjutas när jag var på SPA i söderköping. GOTT GOTT!!

Helgen som gått har varit skön avkoppling. En tid för återhämtning. Man hinner återhämta sig på 2 lediga dagar efter varandra. JAG behöver det.



lördag 14 november 2009

Mayakalendern 2012

Många människor tror att maya kalendern motsvarar slutet av världen av den 21 december 2012 genom en Doomsday eller apokalyps scenario.Andra personer kommer överens om att dessa är de “sista tiden”, men anser också att vi kan bevittnar början på “Golden Age” och Age of Aquarius.Det finns också människor som tror inget kommer att hända 2012.

DET HÄR var filmen jag såg tillsammans med dottern och hennes pojkvän igår kväll. Den var väldigt bra, bra filmatiserad, bra skådespelare, skickliga effekter. Visst blir man lite rädd, jag menar, det här är ju ingen påhittad historia utan sägnen finns ju.....

kram,

torsdag 12 november 2009

Ny dag, nya möjligheter

brukar försöka tänka så när jag slår upp "mina gröna" på morgonen, är HEMSKT morgontrött så tanken är rätt ansträngande till en början.

Idag har jag varit hos läkaren, efter det direkt till avdelningen för att närvara vid div ronder, efter det jobb som vanligt.

I helgen är jag ledig, det ska bli jäkingens gött!!! Vad ska man då hitta på??? NO problems!!! Har 1000000000000000000000000 grejjer att göra om jag känner för det.......eller not...;)

Kram,

onsdag 11 november 2009

KING OF POP

Ikväll har jag sett den.....filmen om legenden KING OF POP. Kan inte fatta hur grym den showen blivit om han inte dött.....OM inte OM funnits......är så GLAD att jag faktiskt haft förmånen och sett honom LIVE en gång......underbara människa!!! Så empatiskt härlig han verkade vara, Michael Jackson. May you rest in peace!!!!!!!

Kram,