Voting

fredag 31 december 2010

Gott slut

GOTT NYTT ÅR önskar jag alla mina vänner!!

Kram,


torsdag 30 december 2010

Lite nytt på smyckesfronten...

Bronsfärgat halsband med lila porslinspärlor. 225 kr
Kort halsaband. Svarta lavastenar, silverfärgade mellandelar, Ofärgad facetterad blingpärla. 165 kr.
Kort halsband. Djupröda pärlor med lyster. Härligt sirlig tibetsilverkula som hänge. 165 kr
Silverfärgad kedja, härligt mafftig togglelås som knäppes mitt fram, under det en klase av djupröda pärlor. 165 kr
Kort trätt halsband. Röda jadebumlingar, vaxade röda pärlor, bling-bling och ofärgade glaspärlor. Mitt fram en kungakrona. 165 kr
Resårarmband matchar halsbandet över. 120 kr
Resårarmband med svarta glaspärlor. 120 kr
Resårarmband med svarta lavastenar, tibetsilvermellandelar. 120 kr
Kort halsband. Svarta lavastenar, tibetsilvermellandelar, knäppes framtill.


onsdag 29 december 2010

Födelsedag

Här kommer de utlovade bilderna efter att stygnen har tagits. Inte alls lika ilsket rött längre. Allt ser toppen ut och jag är såååå NÖJD. Nu är inte ögonlocken så tunga längre, pannan får vila lite nu och inte bara ansträngas hela tiden. Pannknacket har blivit bättre!!!! JIPPIE!!!
Dock får jag inte måla ögonen med make-up förrän om ytterligare 10 dagar, men det är det värt!! På bilderna jag visat är jag helt osminkad men visst kan jag ha lite puder och rouge, det är bara ögonen jag inte får måla.
När jag har glasögonen på syns det nästan inget alls att jag gjort ingreppet. Helt otroligt!!!

På kvällen idag var vi hembjudna till mammsen på middag. Hon hade gjort suuuupergod älgfilé, en potatis"panna" innehållande corn-flakes, champinjonsoppa, purjolök och massa annat och god sås såklart. Till efterrätt fick vi cheesecake toppad med aprikossylt. YAMMI!!!!!
Så har jag fått en popcorn-maskin av familjen. Jag ÄLSKAR popcorn så det ska bli kul att testa!!
För övrigt vill jag bara tala om att IDAG, på min självaste födelsedag för 9 år sedan lämnade Freddie Hansson (NoIcE) detta jordeliv. ÅÅÅÅÅÅÅHHHH, vad jag sörjer detta. Är det någon människa jag skulle velat träffa i mitt liv så är det HAN!!! Otroligt!

Fortsättning följer...

Idag, på självaste min födelsedá har jag tagit bort stygnen på ögonlocken. Allt ser jättefint ut.
Jag återkommer med bild. Nu ska jag fräscha lite för att åka till mammsen o käka god middag = min födelsedagspresent från henne. Jag HATAR att laga mat så det är SUPERBRA att få ge sig iväg. För övrigt firar jag inte min födelsedag, har jag inte gjort sedan jag var 20 ungefär. Har INGET att göra med åldersnojja utan för att det känns KNEPIGT/FEL att ta emot presenter och uppvaktning för något jag inte gjort mig förtjänt av!!!
Då uppskattar jag mer att någon kommer med en blomsterkvast vid annat tillfälle, när jag har förtjänat det på ett eller annat vis men INTE för att jag fyller år.......

Knepigt? Tja...sån är jag!



tisdag 28 december 2010

Plastic-fantastic

Tänkte visa er lite bilder på ögonlocksplastiken jag gjort. De flesta bilderna är tagna utan glasögon för att ni bättre ska kunna se resultatet. Håll tillgodo!

Såhär såg mina vackra ögonlock ut INNAN plastiken. TUNGT!
Nyss hemkommen från plastikoperationen som tog ca 1,5 timme.
Dag 2. Såhär ser stygnen ut. Nu börjar det bli ilsket rött!

Dag 3. Gul/grön under ögonen.
Dag 4. Det börjar likna något.

Dag 5. Bättre och bättre.


Dag 6. Imorgon ska stygnen tas bort. Svullnaden lägger sig så sakteliga.
Fortsättning följer.....

måndag 27 december 2010

White Christmas

Lite sent om sider tänkte jag visa lite bilder från Julen 2010.
Vet att jag är dålig på att uppdatera bloggen men ibland liksom känner jag inte för
att skriva. Läser på er andras bloggar men vet att jag varit urkass på att lämna kommentarer hos er andra också TROTS att jag tycker det är JÄTTEKUL att läsa/se vad som händer hos er.

Julmaten förbereds i köket!!
Dukat för 11 personer.
Efter maten däser vi till Kalle Ankas Jul på tv:n. Det ÄR ett måste!! Familj och
en del av släkten är samlade.


Mysfoto från vår hall
Här är det skottat och upptänt för TOMTEN!!!! ;)
Maken tar emot tomten och hans nisse......
och visar dem till sina stolar framför granen.
Kusin Ricky får ge tomten en kram för ett paket.
Kusin Rasmus måste också ge tomten en kram....
Ludwig med såklart.
Och Hanna. Tomten gillar att få kram av Hanna, undra varför?? He he...

För övrigt fick maken och jag VÄRLDENS BÄSTA Julklapp av dottern......From 10 Januari och en vecka framåt fixar hon inköp och lagning av mat!!!!!!! JÄKLAR i havet vad jag ska njuta!!!! Det bästa man kunde önskat sig faktiskt......10000000000000000 TACK älskade dotter!!!!

torsdag 23 december 2010

GOD JUL!!!

Julstök på HÖG nivå i det Larssonska huset. Mat på spisen, damning, torkning, städning, tvättning, m a o FÖRBEREDNING inför den stora dagen!!!!

Själv kan jag inte göra sådär jättemycket utan får lugnt delegera över uppgifter till övriga familjedeltagare.....varför??
Jooo, igår gjorde jag den efterlängtade ögonlocksplastiken och ser ut idag som om jag gått sådär 15 ronder mot mike tyson (utan att ge upp) liksom.....;)) Ska/får inte anstränga mig för mycket.

För er som undrar har jag INTE gjort denna op pga "skönhetsideal" utan för att mina ögonlock blivit så pass tunga att jag hela tiden försökt kompensera genom att höja på pannan. Det har inte gått så bra och jag har haft pannvärk varje dag....så kan jag ju inte ha det. Bilder före och efter kommer......;)

Vill passa på att önska er en RIKTIGT GOD JUL



måndag 20 december 2010

Utvärdering

Haft utvärdering med gymnasie 3:orna som jag har i psykiatri idag. De fick sitta i grupper och diskutera vad som var BRA och MINDRE BRA (kan förbättras) i kursen. Ville verkligen ha fram både för och nackdelar.

Mindre bra: För stor klass (37 elever) vilket gör det svårare att åka på studiebesök, det blir ofta rörigt i klassen.

Bra: Varierade lektioner, intressant kursinnehåll, bra med hemtentor istället för salskrivningar, JAG är rolig......hö hö.....

Sanningen är nog inte att JAG är rolig utan att det är min utpräglade östgötska som är rolig...;))

Over and out!

För juuuulen är HÄR..

Helgerna går såååå fort!! Har haft mammsen på besök. Vi har fixat o donat lite inför julen. Städat en del, rullat köttbullar och lite godis. Granen har blivit klädd och vilken gran!!! MEEE IN LÖV!! En redig kungsgran slog vi till på, en täter o finer!!

Har oxå hunnit med de sista (eller kanske inte...who knows!!) beställningarna till jul OCH så gjorde jag detta 2-radiga supersöta armband. Stora vita maffiga sötvattenspärlor och gråglittriga mellanpärlor. Väldigt söt instansad bricka!! Allt trätt på gummiband och är alltså elastiskt. PERRFFA!

Bild på den finingen med blixt

och utan blixt....MYSPYS!

Idag var det en av klasserna i skolan som slutade för terminen. Jag har bara haft dem i psykologi och blev verkligen JÄTTESNOPEN när jag fick presenter. Fick ett jättefint inslaget paket med div godsaker i, choklad, olika kex, marmelad o sånt gott PLUS en underbart vacker paschmina (vet inte stavningen) sjal i orange som en elev köpt i thailand. Dessutom hade de skrivit en lång text om mig, min undervisning och tagit homburger-erikssons utvecklingsteori som grund....;)) JÄTTEKUL och TUSEN TACK!!!!!

Det var liiiiite av vad som hänt hos mig de sista dagarna. Over and out!



tisdag 14 december 2010

Jag inser fakta!!

Jaha, nu går det inte längre att förneka.....jag börjar bli gammal!!! GAH, bara att inse, jag är inte längre 20.....

Sitter här med tandvärk, fått en akuttid imorgon bitti OCH 22/12 ska jag operera mina HÄNGANDE ögonlock och NEJ, det är ingen skönhetsoperation, jag gör det för att jag har pannknack varje kväll. Går väl omkring hela dagarna och försöker lyfta pannan så det inte ska kännas som om varje ögonlock var en tung sten....

DUBBELSUCK!!!

måndag 13 december 2010

Lite till innan kvällen är slut....

Har visst glömt att berätta att jag blivit fotograferad OCH intervjuad i skolan om hur
det är att vara lärare etc. Om ni vill kika på det så klicka på länken:

Efter jobbet åkte jag förbi hos Ewa med familj en snabbis. En kopp kaffe och en lussebulle blev det avnjutit där....GÖTT!I helgen när jag var ute på krogen så hade jag detta fina halsbandet och tunika på mig. Blev
själv rätt nöjd med det faktiskt. Armbandet nedan hade jag oxå!


Suttit och pärlat lite smycken ikväll fast jag egentligen borde förbereda mig för att undervisa i hälso- sjukvårdens olika lagar imorgon...men hallå!!! USCH så tråkigt att sitta o läsa lagar....sånt är liksom INTE min grej!!