Voting

måndag 31 januari 2011

snart är det vår??

Hoppas verkligen våren är i antågande men tycker mig se en viss skillnad varje morgon då man ska till jobbet, liiiite ljusare är det allt, eller vad tycker ni?

Igår åkte syrran o jag till mammsen, vi åkte vidare till ikanohuset i linköping, där vi myste bort eftermiddagen....REA 70% är aldrig fel!!!
Vi håller ju på att renovera lite i vårt hus. Denna gång har tvättstugan/hallen fått sig en uppfräschning.
Det ena av 2 fönster i hallen/tvättstugan.


En bild från hallen. Panelen har målats vit, spegeln är ny likaså hallmattor och hyllor/korgar. Nu ska bara hyllan bort och ersättas under spegeln. Har dock inte hittat ngt jag vill ha ännu...fortsättning följer!!
Detta porslin har jag förälskat mig i och eftersom våra tallrikar är väldigt kantstötta så har jag beställt hem dessa samt assietter. Läckra va?
När jag ändå sprang runt med kameran i högsta hugg fick det lilla köksfönstret också vara med....;))

Önskar er alla en kanonfin vecka!

lördag 29 januari 2011

Pärlor o kläder

Rubriken ovan är ett stort innehåll i mitt liv, näst efter familjen såklart men för mig är det så självklart så det inte ens behöver nämnas......:)
Denna kom på posten efter ivrigt letande. Butiken "nära mig" hade såklart slut på min strl så jag fick vända mig till internet...skam den som ger sig...jag älskar den!

Lite av helgens pysslande ser ni här, läckert va??




fredag 28 januari 2011

Nytt fräscht



Nya läckra kläder....HELT i min smak!!! Helgen är räddad!

Vad tycks??


torsdag 27 januari 2011

Lite nytt på smyckesfronten...





Vårlikt, romantiskt, vackert......


Inget är som väntans tider...

Hej o hå!
Mycket händer, mycket sker. Erbjudanden hit o dit. Förstår att en del blir nyfikna MEN, jag kan inte öppna mig helt ännu, ni får vänta lite....;)

Igår hörde vi från hanna via sms, hon har det bara fint. De hade solat och badat.....sure!!!! Låter hur härligt som helst!

Hur låter det med FREDAG imöra då??? Inte helt fel va?? I synnerhet inte när jag nu för tiden är ledig alla helger OCH kvällar. Hur skönt som helst faktiskt!

Vad ska ni göra i helgen då?

tisdag 25 januari 2011

Imorgon är en annan dag.

Idag har det hänt en del spännande saker. Har fått ett erbjudande jag inte vet om jag kan tacka NEJ till.......vill dock ta mig en funderare på det hela så man inte köper "grisen i säcken". Spännande är det ialla fall.......

Jag återkommer med besked....;))





måndag 24 januari 2011

Monday repeat

Idag har vi lämnat ifrån oss lånevovvsingen och jag sörjer djupt.....har varit sååå härligt att få haft honom här, gått promenixer, gosat, etc. Jag går promenader ändå men det är inte alls på långa vägar lika kul!!!


Hört från dottern via blogg, de har lagt in lite bilder bla på sky tower, nya zeeland och på en strand där de tydligen åt sin lunch. Ser fin-fint ut om jag får säga det själv....jag menar hallå....gå klädd i linne och shorts känns ju milsvidd från svedala om jag kikar ut NU....jösses...;)

Sen har jag blivit kär...IGEN!!!!
Kolla själva....skapelsen kommer från repeat....
HUR Mycket anette är inte det här??? Om jag köpt? Behöver jag nog inte ens svara på...;)) LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV!!!



söndag 23 januari 2011

TÄVLA O VINN!

Doktor Molly lottar ut en "underklänning" från provrummet. Klicka på namnet doktor molly för att vara med och tävla!!!!
Ser väldigt skön/användbar och behaglig ut!!

Passar på att lägga ut bild på de senaste alstren. Mejla mig vid intresse.
Halsband. Lädersnöre i gammalrosa och turkost
Armband. Lädersnöra i gammalrosa och turkost
Armband. Turkosa lädersnören
Armband. Gammalrosa lädersnören.

GRATTIS och sista natten med gänget

Idag firades R, syrrans mellersta grabb, som blir 19 år. Syrran hade gjort kalkon, god sås, ugnspotatis, gele etc. Efter det fick vi pärontårta och kaffe. Jag tycker det är kul att skoja till det lite så jag hade pillat lite med ett foto på honom och ändrat lite..;)
Jösses, vad man kan göra med hjälp av datorn!!! Kul var det ialla fall. Han som är såååå söt irl. Blond med bruna ögon så mörka att man inte ser pupillen. Söta smilegropar på varje sida.

Suck, pust och stön. IMORGON ska vi lämna ifrån oss låne-vovvsingen igen....usch, jag tycker om att gå promenader och jag tycker om att vara nära djur. TYVÄRR vägrar maken att skaffa hund annars hade jag gjort det direkt. Vi har ju haft hund förut.
Här är vi, Diezel och jag ute på en av våra kvällspromenixar!!! Har NJUTIT!!

lördag 22 januari 2011

A call from Meloburne!!





Minst sagt en händelserik dag. Började med promenix med låne-voffsingen! Efter det till stora staden.....en mängd butiker fick besök bl.a "hemma hos Emma" (shoppade? = JA), Handplockat (shoppade? = JA), Ikea (shoppade? = JA), Jysk (shoppade ? = JA), K-rauta (shoppade? = JA), citygross (shoppade? tja....tjoppa o tjoppa...handlade mat...;)

När jag stod med kvällsmaten ringde tfn. Mitt hjärta hoppade högt när jag såg att det var long-distance-call-from-australia-dottern!!!! Allt var bra, segt på flyget, lite sömn och de väntade på planet till auckland, nya zeeland!!! Är såååå glad o tacksam för hennes/deras skull!!

Over and out from Svedala!

onsdag 19 januari 2011

Ett CP bra liv!!!!!

http://www.jonashelgesson.se/grabben-i-kuvosen-bredvid/ett-cp-bra-liv/

Idag har det varit föreläsning i skolan Jonas Helgesson har äntrat scenen och fått oss "vanliga dödliga" att verkligen TÄNKA till om livet. Jonas föddes med navelsträngen runt halsen och fick därav en grav cp-skada. Läkarna trodde inte att Jonas skulle överleva utan förvarnade föräldrarna om hans död.......tänk, så fel de hade....Jonas LEVER i allra högsta grad. Han åker land och rike runt och föreläser om sitt liv och sitt handikapp. Han är stå-uppare så ribben ligger högt. Han får publiken MED sig och skratten avlöser varandra. Han BJUDER på sig själv!!!
VILKEN livsglädje, vilken glädje vilket.....cp bra liv!!!!! Helt underbart fascinerande att ha fått äran att lyssna på denna begåvning!!!
Visst ja, han har skrivit 2 böcker oxå "grabben i kuvösen bredvid" och "Ett cp-bra liv".

Gå o lyssna på honom om ni får möjlighet....ni lär HÄPNA!!

tisdag 18 januari 2011

Hallrenovering

Vi renoverar vår hall och groventré. Det är en kombinerad hall/tvättstuga. Halva väggen är träpanel som gubben målat VITT (såklart...;). Igår satt jag på nätet och hittat DEN spegeln jag ville ha så....jag beställde den.

Kommer att bli sååååå läckert. Över spegeln kommer en vit bredare "hylla" att vara med inbyggda spotlights. Ovanpå hyllan kan man (om man vill) ställa vita rottingkorgar som är klädda i tyg....typ såhär:

Vi får väl se när allt blir klart, då ska ni få se bilder....
På tal om ngt mindre kul...var hos tandis idag och drog ut en visdomstand. En tand och 1000 spänn fattigare blev jag.....HU! Kunde man ju lagt på ngt roligare såklart....(pengarna asså!!)

måndag 17 januari 2011

Min lilla stora...

Nu är det inte långt kvar......inte alls långt kvar.....dagen D då vår LILLA STORA tjejja ska ut i världen och se sig omkring. Närmare bestämt är det så att 3 tjejer ska på back-packing tripp till Australien och Nya Zeeland.

Fatta vilken LYCKA. Vilken grej alltså.....det är med blandad förtjusning man ser fram emot hennes resa. Det finns så många "tänk om".....hualigen!!! Samtidigt är det bara att GRATULERA. Det är ju sånt här man själv önskat att man gjort innan alla "måsten" pressar på.
Hanna ca 2 år i sydd klänning från gammel-gammel farmor.
Hanna ca 1,5 år i sittvagnen.
LILLA STORA Hanna......
Njut av er resa men glöm oss inte.....PUSS