Voting

måndag 28 februari 2011

Dagens "Kjella"

- Öh, Kjella, har du facebook?
- Eh.....facebook???? Näää, jag har bara originalskivor. Dom är inlåsta i värdeskåpet"
Dagens citat från Belle-bull!!!


Anelas smycken


Ett smakprov på hur läckra mina smycken ser ut på. Här poserar en strålande kollega. Snyggt va?

söndag 27 februari 2011

Bullar o ljus



Ikväll va jag o hämtade party lite ljus. När jag kom hem blev jag lite rastlös så jag slängde ihop en bulldeg. Ngra vanilj,ngra choklad o ngra kanel. Yummie!



Ljusen är ljusrosa, lime och ofärgat, lagom vårfräscht!

By the way.....VILL HA VÅR NUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!




Sjömansgryta a la lina


En smaskigt god gryta puttrar på spisen o sprider väldoft! Smaskens gott. Ikväll blir det film,tänkte åter se den gamla klassikern cleopatra. Älskar historiska filmer. Imöra börjar jobbet igen! Gött mos!

lördag 26 februari 2011

Miss my GIRLS!

För en vecka sedan var stämningen på HÖG nivå. Pärlprat, skratt och ett o annat skämt avlöste kvällarna.
Jäklar i havet vad jag trivs med dom brudarna!
Den här fina ljuslyktan vann jag på FB, visst är den supernice?? TUSEN TACK Nickolinas Inredningsdetaljer!

Igår kom ÄNTLIGEN mina kängor!!!! I RÄTT storlek och de passar som smäcken!!! I LOVE THEM!!

Ikväll blir det pizza, mys med sonen och mello!!!!



torsdag 24 februari 2011

hitan o ditan



Idag känns det som om jag fart runt överallt. Till råga på allt vaknade jag 07,15 o kunde inte somna om!!!
För att göra en lång historia kort så är detta en någor kortare version om dagen:
hämta mamma, storhandla med henne, köpa kruka, hem igen, väcka sonen, skjutsa honom till gårn´n för lan, hem igen för att hämta mamma och åka till bibblan, koka enbärsdricka, köpa jäst jag glömde när vi storhandlade, hem igen, tvättade, bäddade rent i sängarna, dammsugit, haft ägglossnings-förbannat-jävla-ont-i-magen, hämtat ut sonens nya datamus,till gårn för att lämna den, hem igen, laga mat, sett på film, face-bookat, fått besök av syster varpå en kopp kaffe hanns med o nu sitter jag här...

fram o tillbaks, hitan o ditan!!!

Hur har er dag varit?
Bjussar på några godingar från helgen.



onsdag 23 februari 2011

Vad vore livet utan skype???

Har ikväll skypat med bästa dottern. Hon lever verkligen livet måste jag säga och upplever en massa saker! Hon var låååååååååååååååångt bort från skalvet och det gjorde mig rätt lugn måste jag säga. Det häftigaste hon upplevt var bungy jumpen och det skulle hon mer än gärna vilja göra om. Vädret var härligt, sådär 25 grader och hon hade VÄÄÄÄÄÄÄÄÄLDIGT roligt åt våran långdragna kyla här hemma. Hon kommer ju hem lagom till våren i Svedala....härligt!!

Åh, så skönt att SE och HÖRA henne måste jag säga. Hennes kompis Emma kom hit kvällen till ära för att ta del av godsakerna.

Inatt kommer jag sova gott!

Bjussar på lite godis:
Smyckena kommer från mig, kläderna från nätet,

promenix och besök

Idag har jag gått promenix i solan, det gäller att passa på. Läste på nyheterna att det ska bli varmt nästa vecka. Det ska bli gött med lite värme, dock har jag ju börjat arbeta då MEN, jag njuter verkligen av att vara lite ledig.

Ikväll ska jag skypa med bästa dottern från NZ, ska bli himla gött!

Kram kram


tisdag 22 februari 2011

Totalt kaos på NZ


Jäklar i havet så rädd jag blev när jag lyssnade på nyheterna imorse. Christchurch på Nya Zeeland har råkat ut för jordskalv som uppmätt 6,5 på richterskalan. Ca 65 personer har dött till följd av detta. Det sista jag hörde från dottern var i helgen och att de de befann sig just i Christchurch!!!!! Slog på min mobil och hade (GODE GUD) fått sms från dottern som berättade att de åkt ifrån staden i söndags och befann sig i säkerhet. TOTAL KAOS råder dock på NZ!!
Har nog ALDRIG i hela mitt liv blivit så glad för något sms!!!!

Vårinspiration


Letar efter våren i div kataloger. Även om vädret utanför fönstret vittnar om annat så börjar kroppen ställa in sig på vår, vår och återigen VÅR!!!!
Kanske blir lite nya gardiner, vårfräscha!.
Ha det gott min vänner!

fredag 18 februari 2011

Det BLIR!!!!

Älskade pärlbrudarna kommer. Ialla fall delar av dem, kanske alla. Vi ska äta gott (se ovan), ha pärl-lan (som sonen kallar det), dricka gott, skratta MYCKET, prata strunt och lösa världsproblem!!!!

Gissa om jag är GLAD!!!

Välkomna älskade brudar!!

torsdag 17 februari 2011

Blir det ngt?

ÅÅÅÅH, så himla typiskt. Ska ju få celebert besök av pärlbrudar i helgen. Nu, sen eftermiddag har jag fått veta att 2 av dem kanske inte kan komma pga kräksjuka!!!!! Är det typiskt eller???
Då blir frågan, ställa in eller köra racet.

Senare ikväll ska vi (kloka) fatta ett beslut. ÅÅÅH; som vi har väntat o längtat o förberett o grejjat!!!

onsdag 16 februari 2011

I väntans tider....

VÄNTAR på våren
VÄNTAR på att få gå hem
VÄNTAR på att kollegan ska bli klar
VÄNTAR på paket
VÄNTAR (o längtar) till kommande helg....
VÄNTAR på ngt skoj.....

måndag 14 februari 2011

Alla hjärtans dag

Vi har letat ny soffa i vad det känns som i evigheter. Det vi velar på är FÄRGEN. Formen har vi klart sedan länge. Vi har åkt runt o kikat o letat, velat hitan o ditan under antal månader. NU när vi äntligen bestämt oss och ialla fall jag har känt mig mycket nöjd med valet så ringer plötsligt leverantören och meddelar att "tyvärr, färgen har utgått sedan länge". Ska man skratta, gråta, skälla eller gorma eller vad???? SÅÅÅÅÅ KASS av en butik att marknadsföra färgen som "utgått sedan lång tid". FAN säger jag!!!! Såååå irriterande!

Glad har jag ändå varit idag, mycket pga detta fina halsband som sonen pärlade ihop helt på egen hand i present till mig idag. GISSA om jag är både stolt och glad. Sååå sött....LOVE
Visst är det färgglatt och fint?


På alla hjärtans dag...

Denna vackra bukett med 20 rosor med sky fick jag av maken och sonen idag på alla hjärtans dag. Ikväll ska jag fota ett halsband som sonen gjort till mig dagen till ära.....LOVE

söndag 13 februari 2011

I did it!

Jag VANN!!! En utlottning från Nickolinas inredningsdetaljer pågick inne på Facebook och tydligen var min lilla slogan tilltalande för jag vann. Så småningom kommer denna vackra ljuslykta att pryda mitt hem. Tror jag vet var jag kommer att placera den när den kommer.

Visst är det skoj!!!

Mello 2

Igår var det ju mello nr2. De jag hejade på gick vidare utom christian waltz som jag oxå gillade. Sannas låt var en riktig dänga som etsade sig fast uppe i hjärnkontoret.

Kvällen till ära hade min make lagat 2-rätters till oss. SMASKIGT!!! Tänk, vad mycket godare maten är när man slipper att laga den själv! SÅ sant som det är sagt!
Förrätten: En variant av toast skagen.
Varmrätten: Fläskfilé stroganoff med färska champinjoner och saltgurka. Serverades med ris och haricot vertes. JÄTTEGOTT!

torsdag 10 februari 2011

Old Ellos


Två suuuupermysiga plagg liknande Odd Molly fast dessa är Ellos. Najs Prajs är det oxå. Endast 199 kr/styck. Mysiga va?

onsdag 9 februari 2011

home to mama

Jaha, så kom dessa till sin rättmätiga ägare idag...som jag längtat....och blev besviken...de var för SMÅ!!!! Det verkar som om de är små i strl men det hade jag ju såklart missat att läsa!!
Tror det är så att en strl större i svart är slut men de finns i mörkbrunt så det får väl bli det istället då. Brunt är egentligen mer "jag" men gillar nubucken i de svarta. Nåja, den som väntar på ngt gott....
Ingen som har strl 39 som vill köpa dem, annars skickar jag tillbaks dem. Vad de kostar? 1600 kr....;)



GÖTT MOS

Igår var en lång dag MEN mycket intressant att lyssna på vad skolverket pysslat med de senaste åren. Det mesta verkar genomtänkt i detalj, kommer att bli spännande tror jag!

Den närmsta tiden kommer jag att ägna åt att förbereda inför att pärltjejerna kommer hem till oss en HEL helg....gud så trevligt det ska bli.....;)) Dessutom har maken lovat att serva med mat etc så vi inte ens ska behöva tänka på det....GÖTT.

Lite nyheter på armbandsfronten!


måndag 7 februari 2011

Hämnden är ljuv

Arbetsdagen avlöpte som vanligt ungefär. Har varit på utflykt för att kolla var en del elever tar vägen när de varken hör av sig eller svara i telefonen! Efter jobbet fixade jag söndagssteken. Jaaa, jag vet att det är måndag men vi åt annat igår så det fick bli idag. Extra skönt att det bara var sås o potatis som behövde fixas....GÖTT!
Min vackra orkidé som jag ännu inte lyckats ta dö på....;)
Fixade lite fint i fönstren i köket...sött va?
Ikväll har jag o syrran varit o sett på hämden med mikael Persbrandt. HUR snygg är den karln?? Inte nog med det....han kan sitt yrke oxå...ett proffs skulle jag vilja påstå. Filmen var superbra och allas insatser värda sin vikt i guld. I stort sett idel rosor ger jag filmen. Buskapet i filmen är rätt tydligt och bra. Hämd vinner ingen av i längden OCH vi föräldrar måste finnas där för våra barn.

Imorgon blir det GY11 för hela slanten....längtar...elller inte...;)