Voting

tisdag 29 juni 2010

Vill-ha!!!


En sån här står just nu HÖGST på min önskelista. En Nikon d3000. Någon i cybervärlden som vet något om den, bra eller mindre bra? Den är ju inte görbillig så man vill ju inte köpa grisen-i-säcken liksom.

Ikväll tänkte jag lägga ut lite bilder från midsommarhelgen!




2 kommentarer:

  1. Dottern har sparat ihop till den och hon är väldigt nöjd med den. Det finns lite kul effekter på den. T ex kan du få matbilder att se finare ut (kanske kan man "hotta" upp smycken också...), svårt att förklara effekten, men det blir bättre djup på bilderna. Jag och maken har en annan Nikon, men den har för "stort" objektiv för att ta bilder nära på smycken, så jag lånar dotterns kamera ibland ;). Oftast använder jag vår lilla kompaktkamera och använder makroknappen till bilder på mina smycken...

    SvaraRadera
  2. Tack för kommentaren. Självklart vill jag ju kunna fota relativt nära. Objektivet jag tänkte mig är 55-105, alltså en modell "kraftigare" objektiv än standardmodell. Det finns visserligen macroobjektiv men jösses, det kostar ca 6-7000 kr. Jaja, vi får se hur det blir, sugen är jag ialla fall.

    SvaraRadera