Voting

måndag 21 december 2009

Fönsterputs!

Väntar på att fönsterputsaren ska komma till oss idag. I fredags blev det inställt pga att det var för kallt!

6 kommentarer:

  1. Hoppas att de kommer idag då!
    Jag skulle oxå vilja beställa fönsterputs :-)

    SvaraRadera
  2. Ännu har ingen dykt upp....får nog ringa o höra efter, nu har jag ju tagit undan allt från fönstren för 2:a gången liksom......GRRRR

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!! Det var inte igår...Men har följt dig lite grann här inne :) Har du bytt mobilnummer?? Skickat ett par sms till dig.
    Har du sån lyx att det kommer hem folk och putsar dina fönster??! Nice! Skulle behöva din akuthjälp med ett smycke jag beställt från nätet. Det såg inte alls ut som jag trodde :( Kramiz, Carolina

    SvaraRadera
  4. Hej Gumman.
    Fick ditt sms idag, har dock inte svarat. Jag jobbar tisd och onsd men onsd slutar jag 15,30. Det är om du vill komma under kvällen så jag får kika vad det är du inte är nöjd med. Du ska inte beställa över nätet, du ska beställa av MIG juuuuu....;)
    Jag har samma mobnr.
    kram kram

    SvaraRadera
  5. Jaaa jag vet, du har MYCKET bättre grejer helt klart!!! Detta var en såndär spontangrej på Tradera. Blir nog inga fler sånna smycketsaffärer hehe ;)
    Men om det är ok som kommer jag jättegärna en liten sväng på onsdag kväll, tar nog inga tider. Det jag skulle vilja göra är att byta bandet/kedjan och ev byta en av berlockerna (var flera på det här halsbandet). Trodde de skulle gå i svart men är helt i silver... Sen kanske, eller troligen, har du nåt jag vill handla av dig med ;) Skulle vilja ha nåt juligt till mig själv. Är det för tidigt vid 5-6? Kraaaam!!!!

    SvaraRadera
  6. Hej C
    Det går bra vid 17 tiden, kom du, det är okej.

    Kram kram

    SvaraRadera